Agjensia Turistike

Agjensia Turistike

Albreeze lehtëson menaxhimin e grupeve të udhëtimit, krijimon paketa, menaxhon klientët dhe agjentët e udhëtimit, automatizon plotësisht procesin e shitjeve, përmirëson renditjen e shërbimeve, menaxhon llogaritë dhe ofron njohuri gjithëpërfshirëse në biznesin tuaj të udhëtimit.

Albreeze ju ndihmon të krijoni paketa, bileta fluturimi, shërben si furnizues i palëve të treta, menaxhon klientët dhe agjentët e udhëtimit, plotëson automatizimin e procesin të shitjeve, automatizon përpjekjet e marketingut, menaxhon llogaritë ku bizneset por dhe individët fitojnë njohuri të plota mbi organizimin e udhëtimeve.