SEO

Seo

SEO dhe Përmbajtja e Optimizuar e Dizajnimit të Web-it

Optimizimi i motorëve të kërkimit është procesi i rritjes së cilësisë dhe sasisë së trafikut të faqes në internet duke rritur shikueshmërinë e një faqeje web-i online për përdoruesit e një motori kërkimi. Ne ju ndihmojmë të gjeneroni më shumë trafik organik drejt biznesit tuaj.

Ekipi ynë do të gjenerojë një fushatë intensive që do të përqendrohet në zhvillimin e një procesi strategjik për të arritur rezultate të larta origjinale të kërkimit. Procesi ynë i hollësishëm i SEO-s përshkruhet më poshtë.

 

  • Analiza dhe Strategjia e Fjalëve kyçe
  • Optimizimi i Arkitekturës së Website-it
  • Optimizimi i kodit
  • Strategjia e përmbajtjes dhe optimizimi
  • Off Page SEO / Ndërtimi i Linqeve