Marketing

Momentum është një agjenci marketingu dixhital në një mision për të ndihmuar bizneset lokale por jo vetëm të adresojnë sfidat me të cilat përballen online dhe në treg. Pavarësisht nëse jeni një startup ose një biznes i krijuar që ka nevojë për një model dixhital, ekspertët tanë të marketingut dhe teknologjisë së biznesit ofrojnë një gamë të plotë të zgjidhjeve dixhitale për t’ju ndihmuar të arrini qëllimet e biznesit tuaj.

Email Marketing

Pavarësisht nëse jeni duke gjeneruar klientë, duke u përpjekur të fitoni përsëri klientët e mëparshëm ose të përfshiheni me ndjekësit tuaj më besnikë, Email Marketing është kanali i marketingut për angazhimin e klientëve. Por nëse sapo filloni, mund të ndjeheni të mbingarkuar. Ka shumë punë që çon në dërgimin e përmbajtjes së vlefshme, tërheqëse dhe të konvertimit të emailit. Këtu vijmë ne në shpëtimin tuaj!

Social Media Marketing

Media sociale është një mënyrë e fuqishme për të ndërtuar vetëdijen për markën, për të ndërtuar një imazh pozitiv dhe për të nxitur gjenerimin e plumbit. Ne jemi te specializuar në fushatat strategjike të mediave sociale që përqendrohen në ndërtimin dhe mbrojtjen e një imazhi pozitiv të markës, krijimin e besnikërisë midis tifozëve dhe drejtimin e rezultateve të reja për biznesin tuaj. Paketa jonë e plotë e shërbimeve të mediave sociale do të ndihmojë:

 

Drejtoni Trafikun në Website-in tuaj

Zgjeroni arritjen e klientit

Zhvilloni marrëdhënie

Rritni praninë tuaj të markës

Siguroni përfitimet themelore të SEO

Çfarë është Pay-Per-Click ( Paguaj-për-Klikim)?

Pay-Per-Click (PPC) e vendos markën tuaj në krye të rezultateve të kërkimit për pyetje të rëndësishme për markën tuaj dhe audiencën. Kjo mund të sigurojë një burim të menjëhershëm të trafikut të synuar në faqen tuaj të web-it, duke drejtuar konvertime dhe duke kontribuar në rritjen e të ardhurave. Nëse ne ofrojmë fjalë kyçe specifike për industrinë tuaj, reklama juaj mund të shfaqet në pozicionin më të lartë në rezultatet e kërkimit, ose mbase disa pozicione më lart, por ende shumë e dukshme. Si rezultat, njerëzit do të gjejnë kompaninë tuaj pa e kërkuar fillimisht atë.

 

Shërbimet tona PPC përfshijnë:

  • Zhvillimi i Strategjisë PPC
  • Hulumtime për PPC
  • Setup-in e fushatës

Ne do të fillojmë duke analizuar biznesin tuaj dhe duke hulumtuar rreth industrisë tuaj. Nga kjo do të gjejmë fjalë kyçe të përsosura dhe do t’i organizojmë ato në fushata të forta dhe në grupe reklamash.