Evente

Stafi i grupit Momentum ka organizuar evente të ndryshme si organizime të inaugurimeve; panaire si dhe evente akademike.

Nëse jeni duke planifikuar për një event, Albreeze është agjencia më e mirë për të organizuar gjithçka me cilësinë dhe çmimet më të mira në treg.