Eden Breeze

Eden Breeze

Ne po punojmë për të finalizuar restorantin më të mirë në qytet. Deri më tani ne jemi në proces me klientin tonë në fushën e brandit që do të pasohet nga marketingu.

Ne po kontribuojmë fuqishëm në të gjitha elementet e këtyre projekteve, siç është dizajni arkitekturor; logo dhe fushatat  e marketingut.