Projektet Tona

Kompania jonë ofron shërbime tek partnerët kombëtarë dhe ndërkombëtarë. Ne ofrojmë shërbime si Call Center, si për palët e interesuara shqiptare, ashtu edhe për organizatat ndërkombëtare të interesuara në këtë fushë.

Momentum vepron me palë të treta si operator turistik, ne duam të ofrojmë flladin e shqiptarëve si për individët, ashtu edhe për operatorët e tjerë. Zyra e specializuar dhe kreative është në dispozicionin tuaj për biznesin tuaj, dizajnin, përmbajtjen, kopjimin, SEO dhe planifikimin e të gjithë strategjisë suaj të marketingut për një ndikim të suksesshëm dhe marrjen e rezultateve më të mira për biznesin tuaj.

Iniciativa jote është Momentum.

Ju nevojitet këshilla e një eksperti? Na kontaktoni tani dhe ne me kënaqësi do t'ju vijmë në ndihmë!