Ju ndihmojmë të qëndroni të parët!

Rreth Nesh

Në MOMENTUM ne ju ndihmojmë të përkufizoni dhe të përforconi vizionin tuaj dhe më pas ta sillni atë në jetë.

.01

Ne Ndërtojmë Marka

Ne jemi të apasionuar për t’ju ndihmuar të gjeni zërin tuaj kreativ dhe ndërtimin e kësaj pranie.

.02
Historia e Momentum

Momentum është një kompani globale për dizajn dhe ide teknologjike.

.03

Kontakto

Kontakto për të mësuar më shumë rreth asaj se si mund ta çojmë markën tuaj përpara.

Shërbimet Tona

Departamenti kreativ i Momentum ofron dizajne të faqes web që deri më tani, nga cilësi dhe rezultati bëjnë diferencën nga pjesa tjetër e konkurrentëve.
Agjensia jonë ofron shërbim të plotë si në çasjen kreative ashtu dhe në dizajnimin dhe po ashtu zhvillimin e web për bizneset, ato biznese që ndiejnë që strategjia e tyre e marketingut duhet të jetë më e mira.
Momentumo, një kompani solide dhe e rëndësishme në ofrimin e shërbimeve të call center, u ofron klientëve të saj shërbime të shumta në lidhje me nevojat e tyre specifike.
Ekipi i strategjisë sonë të internetit krijon mjetet digjitale të konvertimit për të mbështetur SEO-in tuaj, aksesin, gjetjen dhe strategjitë e përgjithshme të biznesit.
Albreeze ju ndihmon të krijoni paketa, bileta të fluturimit furnizues të palëve të treta, menaxhoni klientët dhe agjentët e udhëtimit, automatizoni përpjekjet e marketingut.
Konceptim dhe menaxhim të eventeve promovuese
Konceptim dhe menaxhim të eventeve artistike, kulturore dhe çdo gjë mbi biznesin tuaj.
0
Vite
0
Marrëveshje
0
Klient
0
Projekte

Ju ndihmojmë të qëndroni të parët!

Momentum prioritizon nevojat e secilit klient. Ne përpiqemi t’ju ndihmojmë të gjeni zërin tuaj krijues përmes një shumëllojshmërie shërbimesh. Ne jemi të formuar perms një kulture mes mendimtarëve dhe krijuesve që kanë sjellë idetë e klientëve tanë në zbatim që nga viti 2017. Biznesi ynë punon ngushtë me çdo markë në mënyrë që të krijojë strategji solide të komunikimit që do të prodhojnë rezultate të matshme.

Projektet

Kompania jonë ofron shërbime tek partnerët kombëtarë dhe ndërkombëtarë. Ne ofrojmë shërbime si Call Center, si për palët e interesuara shqiptare, ashtu edhe për organizatat…

Blog

Partnerët Tanë

Dërgoni një kërkesë

Ne ju rekomandojmë që të kontaktoni konsulentët tanë nëpërmjet këtij formulari. Kjo do të kursejë kohën tuaj dhe do të na lejojë ne të reagojmë shpejt dhe në mënyrë efikase për të gjitha pyetjet tuaja.